Airco

Kwaliteit en betaalbaarheid, dat is waar Renco Air Service in Kerksen voor staat.
De tijd dat airconditioning synoniem stond voor energieverslindend, ligt lang achter ons. Door de voortdurende verbetering van de toestellen, is airconditioning de ideale keuze wanneer u een energiebesparende klimaatregeling van uw woning voor ogen heeft.

Het rendement van een airco-systeem bedraagt 200% tot 400% wat wil zeggen dat voor 3kW koeling of verwarming het toestel maar een opgenomen vermogen van 1kW heeft.
Wij werken met Fujitsu, Daikin en zijn een officiële verdeler van Panasonic in België.

Deze merken zijn qua prijs en kwaliteit de beste op de markt. Indien u een toestel wenst van Totaline, Mc Quay, Mitsubishi heavy industries,
Midea en Haier kunnen wij u ook verder helpen.
Door het invoeren van de zogenaamde inverters kunnen de airco-toestellen van vandaag het vermogen regelen naar gelang de behoefte. Hoe dichter het toestel de gevraagde temperatuur nadert, hoe minder vermogen het levert. Hierdoor wordt airconditioning zuiniger, stiller en verlengt de levensduur van het toestel.
Er zijn heel wat airco-systemen op de markt: kanaalmodellen, wandmodellen en cassettes. We zoeken met u graag naar het juiste type voor uw woning.

Heeft u vragen over airconditioning of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons dan via de contactpagina.